Vi kan sälja din lägenhet eller bostadsrätt i Kumla

Nyckeln till en bra bostadsaffär

Att sälja en lägenhet är en stor sak i livet – fylld av känslor och praktiska saker som måste lösas. Därför är valet av mäklare mycket avgörande för hur din lägenhetsaffär ska bli.

Med vårt stora engagemang och långa erfarenhet kan vi hjälpa dig till en trygg och bra affär när du vill sälja din bostadsrätt.

Kontakta oss för att boka en fri värdering av din bostadsrätt eller lägenhet!

Skräddarsydda paket för bästa resultat

Vi erbjuder ett helhetspaket med kostnadsfri värdering, professionellt foto, styling och effektiv marknadsföring i många olika kanaler. Dessutom hjälper vi dig med pappersarbetet - en del av en försäljning som många upplever som betungande.

Med god planering och framförhållning hjälper vi dig att skapa bästa möjliga förutsättningar för en bra affär.


Sälja lägenhet mäklare Kumla

Kvalitet och kunskap är vårt fokus

Vi är en fastighetsförmedling som satsar på kvalitet, exklusivitet och kunskap. Vårt mål är att alltid ligga steget före i en bransch som ständigt är i utveckling. Hos oss är alltid kunden i fokus.

En bostadsaffär är alltid en av de största affärerna man gör i livet. Vi lägger alltid stor vikt vid varje detalj – från utformandet av marknadsföringen till visningar och kontraktsskrivande.

Vi jobbar nära med kunniga och innovativa stylister och fotografer för att kunna framhäva varje objekt på bästa tänkbara sätt. Vi värnar alltid om kundrelationerna, därför är service alltid A och O för oss. Anlitar du oss för att sälja din bostadsrätt så kan du vara trygg i att vi arbetar för ditt bästa i alla lägen.

Sälja lägenhet / bostadsrätt i Kumla – så ser processen ut

Vill du sälja din bostadsrätt i Kumla? Här går vi igenom processen i korthet:

  • Vid det första mötet går vi igenom och värderar din lägenhet. Vi samråder och lägger därefter upp en handlingsplan utifrån dina önskemål och förutsättningar.

  • För att vi ska kunna visa upp din bostadsrätt på bästa sätt och locka potentiella spekulanter erbjuder vi fri rådgivning från våra professionella stylister.

  • Tillsammans med vår professionella fotograf skapar vi en säljande presentation som kommer att synas på de kanaler som vi tycker är lämpliga för att marknadsföra din bostadsrätt i Kumla.

Välj vilken typ av visning som passar dig

När det är dags för visning är vi alltid pålästa och ser till att kunden får korrekt information. Vi kan erbjuda allmänna visningar, personliga visningar och även visning via länk för den som inte har möjlighet att vara på plats.

Om lägenheten efter visningen lockar många spekulanter så blir det budgivning – även om du som säljare har rätt att välja vem som ska bli köpare. Vi tar hand om budgivningen och rapporterar kontinuerligt hur det går.

Vi hjälper till med pappersarbetet

När budgivningen är slutförd och du har kommit överens med en köpare ordnar vi med alla nödvändiga handlingar. Vi går igenom köpekontraktet noga så att alla inblandade är införstådda med vad som gäller. Vi är med dig under hela processen så att du ska känna dig trygg och säker och inte missa någonting på vägen. Hör gärna av dig till oss igen när du har en lägenhetsaffär på gång.

Välkommen att kontakta oss redan idag – vi är en ledande mäklare när det handlar om att sälja lägenhet/bostadsrätt i Kumla.

 

Vi hjälper dig att sälja din bostadsrätt i Kumla