Vill du sälja fastighet eller tomt i Kumla?

Vi hjälper dig att sälja din fastighet eller tomt i Kumla

Planerar du att sälja en fastighet eller tomt i Kumla? Vi hjälper dig genom hela affären. Våra kunniga, erfarna och serviceorienterade mäklare guidar dig genom hela försäljningen – från den kostnadsfria värderingen till kontraktsskrivning och tillträde. Med oss på din sida kommer det att gå så mycket enklare att sälja tomten.

Vill du boka ett första möte med en av våra mäklare, inklusive en kostnadsfri värdering? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi till dig inom kort. Vi välkomnar kunder från Kumla och närliggande orter.


Sälja fastighet mäklare Kumla

Stor erfarenhet av att sälja tomter

Under våra år i branschen har vi medverkat till många lönsamma fastighetsaffärer – och därmed skaffat oss många nöjda och återkommande kunder.

Vi arbetar alltid med kundens bästa i fokus, oavsett om det handlar om att sälja en bebyggd fastighet eller en obebyggd tomt med framtidspotential. Kommersiella fastigheter, bostäder eller någon annan typ av verksamhet – oavsett syftet är med tomten kan vi hjälpa dig att hitta seriösa spekulanter. Vi har ett stort spekulantregister och effektiva marknadsföringsmetoder. Kunskap, förtroende, engagemang och hårt arbete är ledorden som har gjort oss till framgångsrika mäklare i Kumla. Vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig till en lyckad fastighetsaffär.

Vårt mäklarteam består av kunniga och ambitiösa personer som arbetar för att du ska göra en lyckad fastighetsaffär. Vi försöker alltid se den fulla potentialen i varje objekt för att kunna optimera försäljningarna. Vi värnar om våra kunder och känner stor ödmjukhet varje gång vi får förnyat förtroende. Nöjda och återkommande kunder är den bästa reklamen! .

Vad påverkar värdet på en tomt i Kumla?

Läget är alltid den största faktorn när det handlar om tomtens värde. Enligt vår erfarenhet finns det alltid möjliga köpare för en tomt – det gäller bara att nå ut till dem på ett bra sätt. Vi har effektiva metoder för marknadsföring samt ett stort nätverk av potentiella intressenter.

Några faktorer som påverkar tomtens värde

  • Eventuella uttagna pantbrev.

  • Totalytan

  • Taxeringsvärdet.

  • Eventuella servitut.

  • Finns det möjlighet till avstyckning?

  • Möjligheter att bebygga marken

  • Kommunikationer i närområdet.

  • Finns el, fiber och vatten

  • Befintliga byggnader på tomten.

Så förbereder du dig när du vill sälja en tomt eller fastighet i Kumla

Att sälja en tomt kräver inga svåra och tidsödande förberedelser. Ofta säljs marken som den är utan några ändringar. Stora träd, gamla stubbar och gamla stenblock kan det vara bra att ta bort. Detta är ett ganska krävande arbete, men vi kan hjälpa dig att ta kontakt med en firma som utför markarbeten.

Oavsett om du vill sälja din fastighet eller bara är nyfiken på vad den är värd så är du välkommen att kontakta oss. Vi har sålt hundratals fastigheter och tomter i Kumla med omnejd och har mycket bra överblick över den lokala marknaden.

Välkommen att kontakta oss – vi är en ledande mäklare när det handlar om att sälja tomter och fastigheter i Kumla.

Kumlas ledande mäklare hjälper dig genom fastighetsaffären