Om oss

En exklusiv mäklare med hög kvalitet i fokus

Välkommen till en fastighetsförmedling som sedan starten 2016 siktat på kvalitet, exklusivitet och kunskap. Vårt mål är att alltid vara i framkant i en bransch där tekniken är i ständig utveckling – både när det handlar om företagande och marknadsföring. Hos oss får alltid mäklaren vara i rampljuset – men det är självklart alltid kunden som är i fokus. 

Vårt mål är inte att bli störst - för oss är det viktigast att vi levererar kvalitet. Vi har kompetens att förmedla alla typer av fastigheter.

mäklare kumla om oss

Att sälja bostad är alltid en stor händelse

En bostadsaffär är alltid en av de största affärerna man gör i livet. Vi lägger alltid stor vikt vid varje detalj – från utformanden av marknadsföringen till visningar och kontraktsskrivande. Vi jobbar nära med kunniga och erfarna stylister och fotografer för att kunna framhäva varje objekt på bästa tänkbara sätt. Vi värnar alltid om kundrelationerna, därför är service alltid A och O för oss.

Vi brinner för att vinna och drivs av att överträffa våra egna prestationer. Våra mäklare sätter alltid kunden i fokus och älskar att överträffa kundens förväntningar. Vi lyfter alltid varandra och gläds åt varandras framgångar.

Fria och obundna mäklare

I vårt arbete som mäklare är vi fria och obundna – vi har inga försäkringsbolag eller banker som ställer krav på hur vi ska arbeta. Detta gör att vi är flexibla och har stora möjligheter att jobba på vårt eget sätt och skapa kontakter med olika samarbetspartners. Om du har några speciella i

Med lokalkännedom och servicekänsla hjälper vi dig genom bostadsaffären!